MTB i Hellas

Har precis köpt en MountainBike på höstrea… En heldämpad rackare av modellen Ghost. Hade bestämt att jag skulle testa den ihelgen och fick då dessutom möjlighet att hänga med min gode vän Johan som fick agera guide/ instruktör. En otroligt vacker höstdag och en galet rolig träningsform som verkligen är helt ny, har spinnat en hel del men det finns inte många likheter …riktigt jobbigt.
Passade även på att nyttja bastu anläggningen på Hellasgården och ett par dopp i en väldigt kall Ältasjö.
Förmodligen årets sista dopp. Så 2 timmar i skogen och bastu med iskallt dopp sänkte mig för resten av dagen.

20121014-013134.jpg

Min nya cykel

20121014-013146.jpg

Johan beundrar utsikten i Hellas

— Kan också lägga till som ett lite tips att jag köpte cykeln på postorder hos en leverantör ChainReaction väldigt bra priser och tillräckligt snabba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *