Yearly Archives: 2015

Tallin

Just hemkommen från Borneo (kommer så snart jag sorterat bilder) så hade vi bokat en kryssning till Tallin och defas julmarknad… Kryssningen är som den är dyr och dålig sedvice och maten motsvarar sällan varken pris eller förväntningar.

Dock Tallin var en höjdare, dels så var det en väldigt snygg stad (hängde mestadels i den gamla stan förvisso), och god mat och öl (finns ölnördar där me) men även rolig intressant shopping med mycket fokus på hantverk. Dagen vi hade räckte inte till så jag vill åka dit igen.

   
   

The Bronx

Sett dem förr och de har alltid varit skifbra att se live. Om de blev taggade av förbandet vet jag inte riktigt men sångaren valde att framträda hela spelningen på golvet med oss… Glad att jag var med där även om jag efteråt var helt dyngsur av svett. Men det var sjukt bra… Svårt att få en bild på dem bara. 🙂

   
 

Prodigy

Ett favvoband sedan länge, missade dem på en festival i england till förmån för slipknot. Jag höll dessutom på att missa denna då det tydligen blev slutsålt på parkett men jag löste det och det var verkligen en dunderspelning, massivt ljud och ljus.

   
   

Paris

Har varit på långweekend i paris med en grupp från jobbet. Första gången jag är där men inte sista, helsåld på detta ställe…

Eifeltornet… Man har ju settbilderna men fy h…e vilken jädra häftig byggnad 🙂